• LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Beweging is essentieel voor een goede gezondheid.  Sommige mensen kunnen dit niet alleen. Daarin kan  persoonlijke coaching en training  enorm motiverend werken. Graag introduceren we hier Thijmen Aalbrecht. Een Personal Trainer met een missie.

Wie is Thijmen Aalbrecht?

 

Als personal trainer helpt Thijmen mensen te begeleiden in het behalen van hun persoonlijke sport- en leefstijl doelen. Met een effectieve trainingsaanpak helpt hij je van A naar Beter door middel van een specifiek op maat gemaakt training of beweegschema.  Hierin wordt gekeken naar je persoonlijke doelen: Een fit lichaam? Meer spieropbouw? Of gewoon meer uithoudingsvermogen.

 

Door 1 op 1 begeleiding traint men effectiever omdat er direct feedback en sturing gegeven kan worden voor de uitvoering van de workout. Hierdoor is niet alleen het trainingseffect groter, maar verkleint men ook de kans op blessures aanzienlijk. 


Als fysiotherapeut heeft hij sterke affiniteit met de behandeling van orthopedische en sport-gerelateerde klachten en heeft zich daarnaast gespecialiseerd in Dry Needling. Bij de behandeling van lichamelijke klachten wordt veelal de combinatie tussen een actieve revalidatie en behandeling op de behandeltafel gemaakt.

 

Aangezien klachten veelal instabiliteit klachten en/of een verminderde fitheid en kracht  als oorzaak hebben, verdient een actief component van het behandeltraject de voorkeur zodat een duurzamer herstel gecreëerd wordt. 


Thijmen is afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht en de opleiding sport en bewegen in Amersfoort. Hij is werkzaam in het centrum Back in Motion in Bavel als fysiotherapeut en personal trainer.

 

Maak nu een afspraak


thijmen@aalbrecht.nu
www.aalbrecht.nu 

'Met een effectieve trainingsaanpak help ik  je van A naar Beter door middel van een specifiek op maat gemaakt training of beweegschema.'

Personal Coach en Fysiotherapeut
Thijmen Aalbrecht