HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

In twee tot drie consulten wordt uw vraag geïnventariseerd en krijgt u concrete adviezen

en handvatten aangeboden. Tijdens het eerste consult wordt uw vraag en uw gezondheid geïnventariseerd. Dit consult duurt 45 minuten.

U wordt verzocht om recente gegevens uit uw dossier mee te nemen zoals: bloeduitslagen, eventueel gemaakte foto('s), scan uitslagen en specialisten brieven. 

Hierna vindt er een inventarisatie van de papieren informatie plaats, met eventueel overleg met de eigen huisarts of specialist. Dit gebeurd achter de schermen.  Hier komt een adviesplan uit. Tijdens het tweede consult krijgt u concrete adviezen en handvatten toegereikt. In overleg met uw, kunnen we uw huisarts informatie over het consult opsturen. 

De voedingshuisarts-praktijk is geen vervanging van uw eigen huisarts, het is een aanvulling op de bestaande zorg van uw eigen huisarts en een open samenwerking, is dus essentieel.

WIE KOMEN ER IN AANMERKING?

De praktijk biedt consulten aan patiënten die met voeding en leefstijl hun ziekteproces willen verbeteren of die hun algemene gezondheid willen maximaliseren. Iedereen mag dus een afspraak maken. 

Er is wel een speciale focus op: 

-Diabetes type II (en diabetes type 1)

-overgewicht en obesitas

-hart en vaatziektes

-darmklachten

-kwaadaardige aandoeningen

Ga naar het vakje 'Aandoeningen' om hierover meer te lezen. 

VIDEO CONSULTATIE en Mail

Vanaf 2017 zal de praktijk ook gaan werken met video consultatie: zo kunt u een consult voeren op afstand via skype. Handig voor mensen die ver buiten Made wonen. Een eerste gesprek zal echter altijd face tot face moeten plaatsvinden: persoonlijke band blijft essentieel. 

Voor korte tussendoor vragen is mailen altijd nog een goede optie. 

Het streven is om alle mails binnen 2 werkdagen te beantwoorden. (m.u.v vakanties)

 

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon